Hopean arviointi ja myynti

Hopean myynti on suoraviivaista kaupankäyntiä. Kaupankäynnissä on kaksi osapuolta: asiakas jolla on myytäviä hopeisia esineitä ja niitä eri muodoissa ostava yritys. Myyntiin tarjottava hopea voi olla hopealaattoja tai -harkkoja, hopeakoruja, hopeakolikoita, kaikenlaisia hopeisia aterimia ym. Arvioituaan hopeaesineet ilmoittaa hopean ostaja asiakkaalle myytävien esineiden hopean hinnan, jonka hyväksyttyään asiakas saa niistä maksun.

Hopeapitoisuuden tarkistus

Hopeaesineiden arviointi aloitetaan hopeapitoisuuden tarkistamisella. Suurin osa Suomessa toimivista hopeanostajista ostavat vain leimattua hopeaa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että myyntiin tarjottavasti esineestä tulee löytyä hopean leima.

Hopean punnitus

Hopeaesineet punnitaan ja niistä poistetaan mahdolliset ei-hopeaa sisältävät osat. Erilaisten aterimien kahvat ovat usein täytettyjä, mutta asiantunteva hopean ostaja osaa arvioida niiden hopeapitoisuuden painon kahvaa rikkomatta.

Hopean hinta

Hopeasta maksettava hinta määräytyy esineen hopeapitoisuuden ja painon mukaan. Asiakkaalle maksetaan ostopäivän hopean maailmanmarkkinahinnan mukainen korvaus. Tämän lisäksi voi esineellä olla designarvoa jolloin hopean ostaja voi tarjota korotettua hintaa. Hopeanostaja ottaa kaupankäynnissä huomioon tietenkin oman työnsä osuuden.

Maksu asiakkaalle

Mikäli myytävissä esineissä on hopeaa ja niiden arvo on määritelty suorittaa hopeanostaja maksun asiakkaalle yrityksen maksuehtojen mukaisesti, jopa saman päivän aikana.

Löydä paras hopean hinta nyt

Pyrimme tuomaan selkeästi esille hopean ostajien todelliset ostohinnat, mutta emme ota vastuuta mahdollisista hintavirheistä. Kehoitamme varmistamaan suoraan ostajilta heidän päivän hopean ostohinta ja myyntiehdot. Mikäli huomaat sivustolla jonkin virheellisen tiedon voit ilmoittaa siitä info@hopeanhinta.com

Vertaa kullan hinta

hopeanhinta facebook